Бунт срещу Евгени Минчев в риалити шоу

24 ноември 2015 | 13:30 Дачев
В живото предаване на "БИГ БРАДЪР: ALL STARS" снощи се проведоха първите номинации, съпроводени с т.нар. "светкавична" елиминация
 
Застрашени от изгонване бяха Къци (Кръстю Вапцаров), Евгени Минчев и служебно номинираната Йоана Захариева.
Певицата Йоана напусна къщата, като реши през следващата седмица да спаси приятелката си Ваня Червенкова.
 
Над 50% от зрителските гласове отидоха при "Лорда" (Минчев), с което публиката недвусмислено показа, че му симпатизира и одобрява поведението му. 
В противоположност на зрителите, тази вечер ще видим как Евгени ще се окаже в центъра на всички конфликти, с което ще нагнети до краен предел отношенията - в днешното епизод ще видим как всички категорично ще се противопоставят на маниера на Минчев.

 Ще станем свидетели на разрива в крехкото приятелство между него и футболиста Ваня Джаферович, предизвикани от фриволното поведение на Евгени. Един по един Съквартирантите ще си признат, че са били наранявани от ексцентричния пиар и ще поискат обяснение за думите му.

Как ще завърши битката и дали мнозинството ще успее да детронира Лорда, ще видим днес от 20 часа по Нова.
 
Безспорно Минчев е сред най-колоритните звезди вътре в Къщата. Неговото чувство за хумор, сарказъм и коментари винаги се движат на ръба на добрия тон. Днес обаче ще видим и неговото друго лице – на ранимия и чувствителен Евгени. Зрителите на Нова ще станат свидетели на най-личната му изповед в българския ефир - Минчев ще разкрие шокиращи подробности за своето детство и за отношенията с майка си, които ще трогнат дълбоко Съквартирантите.

Какви са ценностите на Минчев, какъв баща би бил той и дали се вижда обвързан с жена – всичко това ще стане ясно тази вечер.


ИЗБРАНО