Марио Младенов на мястото на Прелезов в ”Още нещо”

28 август 2015 | 10:10 Дачев
От понеделник, 31 август, до водещата на „Още нещо“ по News7 - Лара Златарева - застава нов екранен партньор: Марио Младенов.
 
Той е познат на зрителите на TV7 и NEWS7 като водещ на сутрешните новини, част от сутрешния блок „Добро утро, България“, както и обедната емисия новини.
 
Работата на Марио Младенов в медиите започва още през 1999 г. като радиоводещ. В телевизионната журналистика го въвежда проф. Хачо Бояджиев, който му гласува доверие за неделното издание на "Полет над нощта" и "Шоу по всяко време". Става част от екипа на TV7 като водещ на потребителското предаване "Баркод" (в първите му два сезона, 2011 - 2013 г.), а по-късно и на новините.
 
Интересното за него е, че другата му голяма страст, освен телевизията, са фойерверките. Това със сигурност ще му помага в партньорството с емоционалната и огнена Лара.
 
В новия 4-ти сезон на сутрешното коментарно предаване „Още нещо“ по News7, Лара Златарева и Марио Младенов са презаредени и готови за срещите със своите зрители.
 
* * * * * * *

Досегашният ководещ - Владислав Прелезов - от месец март е директор на Информационния център на Министерството на отбраната - отговаря за Военния телевизионен канал, вестник "Българска армия и Интернет страница на центъра. В същото време е автор и водещ на предаването "Снайпер", което се излъчва всяка събота от 12.00 ч. с тематика за политиката, културата и други. 



ИЗБРАНО