Нов сезон на ”Дневниците на вампира” по bTV Cinema

20 юли 2015 | 10:53 Дачев
Култовата поредица идва с премиерен, неизлъчван в България пети сезон. Новите епизоди започват от по-следващата сряда, 29 юли 2015 г., 20.00 часа
 
Дневниците на вампира” ще зарадват многобройните си фенове, включително с висококачествен превод на български език - дело на топ преводачката Силвина Димитрова. Освен това, професионалният дублаж на български език е с гласовете на актьорите Елена Бойчева, Петър Бонев, Росен Русев, Ангелина Славова, Момчил Степанов.

Историята, в която главна роля играят любимката на зрителите Нина Добрев и неустоимият актьор, модел и продуцент Иън Самърхолдър ("Правилата на привличане", "Турнирът"), продължава да се разплита от 29 юли, с два различни епизода всеки ден от 20.00 и след 23.00 часа.
 
Петият сезон на „Дневниците на вампира“ е предпоследният, в който участва очарователната Добрев.
 
* * * * * * *
 
В четвърти сезон светът на гимназия „Мистик Фолс” се обърна с главата надолу, когато най-лошият кошмар на Елена (Нина Добрев) – да бъде вампир – се сбъдна. 
 
В новия пети сезон Елена Гилбърт ще трябва да се бори, като се опитва да контролира новите си сили и непреодолимата си жажда за кръв. До влюбените в нея братя Деймън и Стефан Салваторе достига шокиращата новина, че може би наистина съществува лек против вампирство. В търсене на спасителното лекарство Деймън и Стефан, братът на Елена Джереми и най-добрите ѝ приятели Бони и Карълайн се сблъскват с древния и всемогъщ безсмъртен Сайлъс, който е погребан заедно с лекарството от над 2000 години. 
 
Елена обаче не е единственият вампир, който копнее да си върне човешкия живот!
 
Отговор на въпроса кой ще успее да вземе лекарството, наред с моменти на неочаквана радост, неописуема мъка и признания за истинска любов, ще могат да видят зрителите в спиращия дъха пети сезон.


ИЗБРАНО