Колоритна десятка от 21-г. до 47-г. фермери тази вечер

5 юли 2015 | 13:17 Дачев
От утре на ход са дамите: те ще могат да кандидатстват за участие в предаването, като изпратят писмо на предпочитан фермер

"Фермерите са крайно различни" - това заяви продуцентът на "Фермер търси жена" Витомир Саръиванов тази сутрин за за "Събуди се".
 
Поводът е 90-минутният пилотен епизод на риалити предаването, който Нова телевизия ще излъчи тази вечер от 22 ч.
 
Той допълни още, че всяка жена ще може да потърси сред десетимата участници своята половинка. От 21-годишен до 47-годишен, от шампиони по мотоциклетизъм и ръгби до графски наследник и космополит, обикалял по света, но предпочел романтиката на 100-годишна къща до Троянския манастир - това е само част от колоритността на избраната десятка.
 
Саръиванов загатна и за една от изненадите, които предстоят за бъдещите избраници на фермерите, а именно романтичен уикенд.
 
* * * * * * *
 
В пълна готовност, с удобно облекло и ботуши на нисък ток, е и водещата на формата Диди Тодорова. Тя призна, че фермерската работа не я плаши и не се страхува да запретне ръкави и да издои крава, ако се наложи.
 
Чаровната водеща споделя, че покрай емигрантската си рубрика в "На кафе" е имала възможността да опознае българските фермери в чужбина. Особено интересна е срещата ѝ с наши сънародници в Нова Зеландия, където посещава ферма с исландски коне - една от най-скъпите и предпочитани породи за езда. Получава и уникалната възможност да се качи на кон, който е истинска телевизионна звезда - оказало се, че благородното животно, което яздила, е участвало във филма "Хобит". 
 
С какви истории обаче ще я срещне ролята ѝ на водещ във "Фермер търси жена", ще разберем още тази вечер, когато десетимата фермери ще бъдат представени. 
 
* * * * * * *
 
След това на ход са дамите: те ще могат да кандидатстват за участие в предаването, като изпратят писмо на фермера, когото са харесали най-много.
 


ИЗБРАНО