МВР създава зоополиция

2 юли 2015 | 16:41 Дачев
В „Господари на ефира“ тази вечер ще видим как няколкомесечната инициатива на предаването за създаване на зоополиция в България, събрала на официалния сайт почти 100 000 души в подкрепа, най-накрая се увенча с успех.
 
В парламента бе обявено създаването на такава организация след заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова от 25 юни 2015 г.
 
Продуцентите заявяват, че не само няма спрат да повдигат темата за насилието над животни, а напротив – още по-зорко ще следят работата на новия орган.
 
* * * * * * *
 
Междувременно шефът в оставка на БНБ Иван Искров се сдоби със „Златния скункс“ на Господарите след едноседмични опити на Боби Ваклинов. След като разбра, че няма да надделее над упоритостта на репортера, днес Искров получи статуетката, която заслужи заради най-големия банков скандал, разразил се в последните години – фалита на КТБ, който именно поради неадекватното поведение на БНБ остава казус с много неизвестни.
 
Ваклинов влезе при гуверньора с песента „Назад, назад, моме Калино“ – песен, която преди време Господарите показаха в изпълнение на дуета Иван Искров и Цветан Василев. Тогава ексклузивното видео зададе допълнителни въпроси за съмнително близките приятелски отношения между двамата скандални банкери.
 
Как реагира Искров при връчването на „Златния скункс“ и какво каза пред камерата на Господарите, ще разберем тази вечер.


ИЗБРАНО