К-факторът за спорта, енергетиката и бежанците

11 юни 2015 | 12:51 Дачев
Анонс за петъчното издание на "Факторът Кошлуков" по Канал 3
 
Има ли изход от кризата в родния футбол и как държавата ще помогне на закъсалите ни грандове? Спортът ще доминира в петъчния брой на „Факторът Кошлуков”. Зрителите на Канал 3 ще видят ексклузивно интервю с Красен Кралев.
 
Лично спортният министър ще обяви каква е правителствената стратегия в сектора и колко нови спортни площадки ще бъдат открити през втория мандат на кабинета „Борисов”.
 
* * * * * * *
 
Как ще се отрази на бизнеса и индустрията повишението на електроенергията и ще ни удари ли по джоба по-високата цена на тока? Има ли политическа воля за борба с монополите и произвола на ЕРП-тата? 
 
В дебата участват председателят на Комисията за наблюдение на КЕВР Искрен Веселинов от ВМРО и неговият колега от БСП Таско Ерменков.
 
* * * * * * *
 
Дали ни застрашава нова бежанска вълна и каква трябва да е българската позиция в македонската криза ще ни каже най-активният роден евродепутат – Андрей Ковачев от ГЕРБ.
 
* * * * * * *
 
В класическата дискусия, в този брой на предаването, гледни точки ще сблъскат политологът Иво Инджов и популярният десен общественик и анализатор Евгений Михайлов.
 
* * * * * * *
 
На финала ще гостуват реформаторите в лицето на техния депутат и председател на транспортната комисия в Народното събрание - Гроздан Караджов.
 
Той ще даде отговор на въпросите: стабилна ли е управленската коалиция и какви мерки предвижда законодателят срещу корупцията по пътищата.
 
„Факторът Кошлуков” - петък, 12 юни от 20 ч.


ИЗБРАНО