Нови 10 кандидати на сцената на ”България търси талант”

2 май 2015 | 18:03 Дачев
 Четирима от претендентите за титлата „талант на България” и наградата от 60 000лв. вече са ясни. Тази неделя нови 10 кандидати ще се качат на сцената на шоуто. Най-многобройни ще бъдат представителите на гр. Варна, които по традиция са и едни от активните участници във българската версия на формата “Got Talent”.

На 3 май от 20:00 часа един срещу друг в шоуто ще се изправят ветераните в „България търси талант” – варненската група Creators, човекът, известен с това, че може да върши хиляди неща, но най-вече да скара Иво и Дарина - Уалид Шамдин, гайдарски състав от Варна „Диньо Маринов”, обиколилата цял свят със своите музикални умения Детелина Бунтова, магьосникът със скрито лице Anonymous, придобилата в интернет известност с танцувалните си умения Надка Димчева, „най-силният български мъж” с прякор у нас – Митьо – Крика, балансиращите с чаши дами от дуо “Sense”, присъединяващият тялото към групата на музикалните инструменти бийтбоксър Леон Петков и извънземните деца от “Tapia Dance House”.
 
Най-противоречивиата личност, която в неделя ще се качи на сцената, е Уалид Шамдин. Умението му да бута вратата на хладилник с корем или пък да задържи Сашо върху себе си, предивзикаха Иво Сиромахов. Писателят не просто се включи в номера, но и натисна „златния бутон” на специалиста по дюнери. Реакцията на Дарина за избора на Иво бе красноречива – тя реши да си тръгне. С какво ще изненада Уалид зрителите на bTV ще стане ясно в неделя, както и дали Иво ще продължи да търси маг, този път в лицето на Anonymous, който да разреже Дарина на две. Номерът на Митьо-Крика също обещава да предизвика коментари. Успелият най-после да достигне до полуфиналите в шоуто Крик е подготвил представление, чиято реализация изисква специални мерки за безопасност. 
 
Едно, обаче, е ясно - след като А.Кадиев представи на М.Силвестър откъс от песента, която Тони Стораро е създал за нея, в неделя водещата ще върне жеста. Кого е помолила за съдействие синеоката Мария и каква е изненада е подготвила тя за А.Кадиев зрителите ще видят на 3 май от 20.00 часа по bTV. 
 


ИЗБРАНО