Още 7 дни фотоконкурс ”България през твоите очи”

24 април 2015 | 18:00 Дачев
Остават само още 7 дни, в които желаещите могат да се включат във фотоконкурса на Explore Bulgaria - "България през твоите очи", организиран от National Geographic Channel, и да спечелят фото уоркшоп с професионални фотографи на National Geographic във Франция.

За да участват, любителите фотографи трябва да имат навършени 18 години, да са регистрирани в сайта на “Explore Bulgaria” www.explorebg.natgeotv.com и да имат свой профил, и да качат пет авторски снимки от България.

Подробности за общите условия за участие могат да се прочетат на сайта на инициативата. 

* * * * * * *

Гласуването за качените снимки се случва онлайн и е за всяка отделна фотография. 30 – те фотографии, събрали най-много гласове, ще бъдат разгледани от журито на „България през твоите очи“. Победителят, чиято снимка е избрана за най-добра от журито на конкурса, ще бъде обявен в рамките на 7 дни след приключването на надпреварата.

Кандидатите е важно да знаят, че обучението ще се проведе изцяло на английски език и че всеки участник трябва да носи свои лични дигитална SLR камера, личен преносим компютър и софтуер за организиране и презентиране на снимки.

Конкурсът приключва официално на 30 април в полунощ.

* * * * * * *

Сайтът на инициативата събра над 30 000 уникални посетителя, като регистрираните участници в конкурса са повече от 500, а качените снимки - над 2000. Фото състезанието се радва да стабилен успех и във фен страницата на канала във Facebook, където промото за „България през твоите очи“ събра повече от 200 000 гледания. 

„Еxplore Bulgaria“ се организира за втора поредна година от National Geographic Channel България. Проектът обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на документалния канал и е разработен изцяло за българския пазар.

За втора поредна година ОББ и OMV България застават зад проекта. Тази година се включиха още Лотария България и Диел Спорт. 
 


ИЗБРАНО