Генезисът на опиянението: медицина и от философия

12 февруари 2015 | 10:40 Дачев
Трифон Зарезан и черният ни дроб

Предстоящо пето издание на предаването "Супердоктор" в събота сутрин
 
Всяка събота от 8:30 (първа част) и от 9:30 ч. (втора част) Bulgaria On Air излъчва най-новото здравно шоу в ефира, водещи са Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев. Темата на поредното предаване е свързана с честването на Трифон Зарезан и търси генезиса на опиянението както от медицинска, така и от философска гледна точка.
 
В предаването ще видите:
- Кои са приемливите количества алкохол според гастроентеролога, как да се консумират алкохолни напитки така, че да се запази здравето на черния дроб в разговор с д-р Виктор Камбуров
 
- Кои са полезните качества на бирата, виното, ракията? Класация на алкохолните напитки по градус и калоричност, представена от д-р Мария Николова.
 
- Каква козметична процедура има най-добър ефект за изравняване на тена, премахване на хиперпигментациите и дълбока хидратация на кожата през зимния период, демонстрирана от медицинския козметик Вероника Калчева.
 
Специален гост е писателят Калин Терзийски с мисли за радостта от живота, преодоляната алкохолна зависимост и вдъхновенията в творчеството му.
 
Фейсбук-страница на предаването: facebook.com/pages/Супердоктор/334794883381941


ИЗБРАНО