Победителят в Survivor грабва 100 000 лв, започна гласуване

11 декември 2014 | 11:32 Дачев
3 мъже и 2 жени се борят за голямата награда

На 15 декември (понеделник) от 20:00 часа по bTV ще стане ясен победителят в Survivor Камбоджа. В студио на живо един от тримата финалисти във великата игра ще грабне чек за 100 000 лв. и ще се окичи с титлата „единственият оцелял”.

Пред погледа на победителите в предишните издания, своите близки и приятели, известни спортисти, актьори и общественици, пред очите на цяла България финалистите ще разберат какъв е вотът на журито и кой е любимецът на зрителите. Защото именно феновете на играта пред малкия екран ще сформират 10-тия, решаващ глас, който ще определи кой е по-силният от всеки.

Веднага след последния епизод на Survivor тази вечер от 21:30 часа по bTV, ще отворят линията за гласуване чрез SMS и сайта, в който феновете ще могат да подкрепят своя фаворит. Участникът, който събере най-висок процент от зрителския вот ще спечели още един глас в своя полза, който ще се добави към тези на журито.
 
Зрителите на bTV могат да гласуват за своя фаворит в Survivor на http://survivor.btv.bg/vote или със SMS на номер 19630 за всички мобилни оператори, като изпишат името му на латиница (VANJA, MITKO, ZANEV, IVA, NADJA).
 
Цена на SMS - 1,20 лв.
 


ИЗБРАНО