Лео Бианки с ново предаване по City TV- ”музикални поздрави”

10 ноември 2014 | 09:43 Дачев
Италианският кулинар е новият водещ на телевизията с ърбън-предаване за музикални поздрави и желания - "Leo in the City" ("Лео в града")
 
Шоуто стартира днес, 10 ноември 2014 г. по музикалната телевизия City TV.
 
Вечно усмихнатият и симпатичен италианец Лео Бианки, който е рапър, готвач и баща, става водещ на най-новото градско предаване. Всеки делничен ден - от 15 ч. и от 21 ч. - зрителите ще могат да видят как той се среща с любопитни градски типажи в центъра и заедно избират песните, които да звучат в ефир.

Излъчването в 21 ч. не е повторение, а второ ново издание на предаването в рамките на един и същи ден. Всяко от тях има продължителност един час.
 
* * * * * * *
 
Новото предаване е „сбъдната мечта“ за Лео, който каза, че няма търпение да се върне отново в телевизионен ефир, а този път усещането е още по-вълнуващо, защото телевизията е „любимата му музикална телевизия в България“, а предаването дори носи неговото име.
 
"Leo in the City" по City TV включва поздрави в ефир, промоции, игри, новини и най-интересните градски персонажи.

То е новото име на отдавна излъчваното предаване "Hot Spot" - рикуест шоу, в което зрителите избират любимите си видеоклипове.

* * * * * * *

Последната тв изява на Бианки като водещ бе в ефира на TV7, където до началото на август 2013 г., в продължение на 3 сезона, той правеше предиобедното кулинарно шоу "Какво ви забърка Лео" с акцент върху външния вид на ястията.

Междувременно той участва в риалити шоуто "Биг Брадър: All Stars" (ноември - декември 2013 г.), където зае 2 място след Златка Димитрова и на финала дари хонорара от своето участие за нейната кауза - операция в чужбина на млад мъж, парализиран след катастрофа. А за кратко време - от януари тази година по TV7 - вървя седмичната рубрика "Близнаците на Лео" на предиобедното токшоу "Усещане за жена" (един сезон), водено до месец март от Гергана Стоянова.

Лео не пропускаше и различни други телевизионни участия, например във Фен ТВ или в предаването на Емил Кошлуков.

Лео Бианки върти ресторанти в София - „Leo’s Pizza Trattoria” в комплекс „Малееви” и “Da Papa”. През март 2014 г. негов гост в „Leo’s Pizza Trattoria” бе италианският певец и композитор Тото Кутуньо (на снимката).


ИЗБРАНО