Венета Райкова очи в очи с Албена Вулева

17 октомври 2014 | 15:44 Дачев
Тази вечер в „голямата уста” на Венета Райкова ще бъде Албена Вулева.
 
Гостите в студиото ще разкажат скандални истории за водещата, а истината с шокиращи разкрития за участието на майка ѝ Людмила Захажаева в предаването „Сигнално жълто” (по телевизия "СКАТ" от 2002 до 2008 г.) ще излезе наяве.
 
След влизането на колоритната майка в риалити шоуто "ВИП брадър", Вулева се смути и и отстъпи мястото си в устите на съквартирантите. Те определиха Людмила като „по-голямото зло”, а рускинята не спести критиките си към всеки един, включително и към дъщеря си. 
 
Вулева обаче не подозира, че трудното за нея тепърва предстои и съвсем скоро ще бъде подложена на кръстосан разпит от Венета Райкова. 
 
* * * * * * *
 
Гостите в студиото ще разкрият нечувани истини за „Сигнално жълто” и Вулева. Една от темите, на които ще се даде светлина, е клептоманията на Албена, както и отговор на въпроса „Защо водещата била изгонена от Рилския манастир и с какво е успяла да ядоса монасите”.
 
Бивши членове на екипа на скандалното ѝ предаване ще бъдат гости в студиото, за да вдигнат завесата на сценария и хората, които са го писали.
Какво общо има с това Людмила Захажаева, ще разберем довечера от 22:00 часа по Нова ТВ.
 
Миглена Ангелова, която беше един от постоянните участници в „Сигнално жълто”, също ще гостува в студиото, за да разкаже своите истини за Вулева. 
 
Кулминацията на предаването ще е пряката среща на Венета от студиото и Албена от Изповедалнята. Какви въпроси е приготвила устатата водеща и какви сметки имат за уреждане двете?

* * * * * * * *

Захажаева отдавна е част от ВИП Брадър и е добре позната на феновете на предаването в социалните медии, където гръмогласността ѝ се изразява само с главни букви. Тя често громи истински и въображаеми врагове на дъщеря си Албена, както и на героите, на които симпатизира в момента.
 
По време на live предаването в понеделник Людмила предизвика истински фурор в студиото и във Facebook страницата на предаването. От името на продуцентите, Ники Кънчев ѝ предложи да влезе в Къщата и тя прие.


ИЗБРАНО