БНТ2 - конкурс за най-добро управление на домашните финанси

30 септември 2014 | 14:57 Дачев
Традиционен месец на спестовността с предаването „Потребителската кошница
 
Кои са изгодните инвестиции и как да печелим повече пари, ще съветва през целия октомври предаването „Потребителската кошница“ на БНТ 2. Единственото предаване, което е ориентирано към проблемите и въпросите на обикновения потребител, ще се включи в отбелязването на Световния месец на спестовността.
 
През целия октомври „Потребителската кошница“ ще излъчва полезни съвети за българските домакинства, свързани с техния бюджет и правилното му разпределение. В проекта ще се включат водещи финансови консултанти и специалисти по депозити, бързи кредити и акции. Предаването ще търси отговор и на най-актуалния въпрос, свързан с лятната финансова буря: „Висока лихва или по-голяма сигурност?“.

Аналогична кампания предаването проведе и през октомври 2013 г.

* * * * * * *
 
Тази година екипът на „Потребителската кошница“ ще обяви и конкурс, в който всеки един потребител ще може да разкаже за своя успешен модел за управление на домашните финанси.

Зрителите могат да изпращат своите предложения до края октомври на електронния адрес на предаването koshnitsa@bnt.bg. Авторите на най-добрите идеи ще бъдат наградени в края на месеца.
 
„Потребителската кошница” през октомври 2014 е всеки делник от 19:20 ч. и в събота от 13:00.


ИЗБРАНО