И Карбовски напусна TV7

7 септември 2014 | 19:36 Дачев
Костадин Филипов замества Мартин в "Предаването"
 
Мартин Карбовски скъса отношенията си с ТВ7, съобщава онлайн изданието на вестник Стандарт.
Известният журналист първо смая публиката с нова визия - голяма отшелническа брада, а после обяви и че приключва, поне засега, с изявите си в канало.
 
Той направи своите признания пред Косьо Филипов, който също като него преди време дойде от Нова телевизия.
 
Карбовски разказа, че цяло лято е прекарал в чужбина - в размисли, какво да прави с бъдещето си. Той обяви, че дори не е сигурен дали иска да се занимава с журналистика.
"Според мен трябва да се направи друг проект, който да накара политиците да заработят", загатна той.
 
* * * * * * * *
 
"Предаването" ще продължи да съществува по ТВ7, но без досегашния си фронтмен. По всичко личи, че самият Косьо Филипов ще го замести на горещия стол, коментират от "Стандарт".
 
"Нищо не запазваме, опитваме се да оцелеем" - лаконично коментира Карбовски.

Не е ясно какво ще се случи с авторското му предаване "Фронтова линия", но най-вероятно то няма да може да продължи в трети сезон, освен ако няма предварително записани издания.

И двете предавания са включени в програмната схема за следващите две седмици, вкл. за неделите 14 и 21 септември.

* * * * * * *

Вестник "24 часа" преди дни разпространи слуха, че Карбовски е поканен са участие в риалити шоуто VIP Brother 2014, което тръгва на 15 септември - другия понеделник.
Досега той винаги е отказвал на подобни оферти.

"Не коментираме" отговорили и от самата телевизия TV7, попитани - кой ще води предаванията на Карбовски, ако той влезе в шоуто на конкурентната Нова ТВ.

През есенния сезон от програмата отпадна и друго предаване на Карбовски - ежедневното "Дневен ред", продължило три месеца и половина.



ИЗБРАНО