Дадоха ултиматум на TV7 за А група

12 август 2014 | 17:43 Дачев
Нова ТВ най-близо до правата за футболното първенство
 
Изпълнителният директор на „Футбол Про Медия“ Атанас Караиванов е потвърдил публикация на сайта Sportonline.bg, че Нова ТВ е най-близо до правата за излъчване на мачовете от „А група“.
 
Ако от ТV7 не се издължат до 14 август, на 15-ти ще разгледаме офертите на другите телевизии, които са готови да излъчват мачовете, заявил Атанас Караиванов. “Най-близо до пакета с правата действително е Нова телевизия.
 
Други три телевизии също имат желание да излъчват двубои от шампионата. Това са БНТ, bTV и Булсатком“, допълнил Караиванов.
 
„Идеята е да се излъчват четири от шестте мача, като има вариант тези четири мача да бъдат излъчвани от две телевизии. Едната телевизия ще има първи избор за предаване на две шампионатни срещи, другата предава останалите две, които залегнат в програмата“ - уточнил той.
 
Караиванов е потвърдил още, че мачът за суперкупата между Лудогорец и Ботев, който ще се играе на 13 август в Бургас, ще бъде излъчен от TV7, тъй като този мач вече е залегнал предварително в програмата за излъчване от тази телевизия.


ИЗБРАНО