Спортното предаване ”Спорт 7” се завръща в TV7 с 3 сезон

28 юли 2014 | 14:54 Дачев
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще бъде ексклузивен гост в първото издание на 3-ти сезон на спортното предаване "Спорт 7"
 
Тази вечер от 21:30 ч. футболният специалист, който вчера постигна шестата си поредна победа над големия съперник Левски, ще отговаря на въпросите на водещите Деян Веселинов и Илиян Енев.
 
Младенов ще говори по всички актуални теми, свързани с "Българска армия", включително и за част от феновете, с които влезе в конфликт заради вчерашния плакат, издигнат на "Васил Левски", който гласеше: "Времето минава, повтарят се стари грешки. Кой е виновен – Стойчо или Томов??? Търпението свърши!".
 
Треньорът на ЦСКА ще разкрие още дали някой се опитва да го изгони от "Българска армия", какви са му взаимоотношенията с главния акционер Александър Томов, който през изминалата седмица косвено го нападна чрез декларация, както и по още куп интересни теми. Феновете също могат да се включат в дискусията чрез страницата на SPORT7 в социалната мрежа Facebook.
 
Новият сезон на предаването ще предложи на зрителите още много интересни рубрики, като ще бъдат покрити и изискванията на нежната част от аудиторията. 
 
Стефан Орманджиев пък ще анализира спорните съдийски решения от 2-ия кръг в "А" група, ще има и още любопитни репортажи, които не могат да се покажат в традиционните новинарски емисии.


ИЗБРАНО