Сираков с новини за Левски тази вечер в ”Зона Спорт”

26 май 2014 | 16:24 Дачев
Специален гост в коментарното студио на финала на "Шампионска лига" в събота, 24 май, бе легендата на „Левски” Наско Сираков
 
След двубоя, той не скри разочарованието си от играта на своите фаворити - "Реал" (Мадрид) и убедително защити съдията за взетото от него решение за 5-минутно продължение.
 
Преди това, Наско Сираков даде ексклузивно интервю, което ще се излъчи тази вечер от 20 до 22 ч. в предаването „Зона спорт” по bTV Action.
 
В него футболистът ще говори откровено за отношенията си с Тодор Батков, Гонзо, Петев и Боримиров (който ще присъства в студиото на предаването) и ще обяви събития, които ще имат сериозно отражение върху „Левски”.
 
* * * * * * *
 
bTV Action е бил най-гледаният канал в България (от зрителите 18 - 49 г.) в събота вечер от 21:45 до 00:30 ч., сочат данните на агенция GARB.
 
Спортното студио с Крум Савов и прякото излъчване на финала на Шампионска лига отредиха лидерското място на канала, който постигна гледаемост от 20.8% от аудиторията на тази възраст.
 
Освен зрителския интерес тази година, има увеличение с 18% и на броя зрители на bTV Action в сравнение с миналогодишния финал (Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен).


ИЗБРАНО