”Татковци”, ”Готини татковци” и ”Татенце” по 3 телевизии

17 април 2014 | 19:39 Дачев
Почти едновременно в България стартираха 3 американски комедии по 3 различни телевизии с близки заглавия

Първа бе FOX с чисто новия "Татковци" ("Dads", 2013), от когото засега има 18 епизода по 24 мин. Поредицата разказва за двама 35-годишни преуспели мъже, приятели от детството и със стабилен живот. Той се обръща наопаки, когато при тях идват да живеят своенравните им и досадни бащи...
Първият епизод бе излъчен миналия петък, 11 април, а вторият е в утрешния петък от 21 ч.

Във вторник, на 15 април, по TV7 тръгна "Татенце" ("Baby Daddy", 2012 г.). Сюжетът е за двайсетинагодишен ерген, работещ като сервитьор, който ненадейно става родител - негова бивша приятелка оставя бебе-момиченце на входа на жилището му... Бен решава да отгледа детето с помощта на майка си, брат си Дани, приятеля си Тъкър и Райли - момичето, което тайно е влюбено в него.
Телевизията излъчва комедията следобед от 16 ч. по два епизода, всеки с продължителност 22 минути, в дните вторник и четвъртък.

Идния вторник, 22 април, Diema пуска от 18:30 ч. ситкома на NBC "Готини татковци" ("Guys with Kids", 2012). 22-минутните епизоди ще вървят всеки делничен ден, с повторения по обяд (в 12:00 ч.). Тук пък трима приятели, татковци на възраст 30-и-нещо, се борят в качеството си на родители - докато в сърцата си са още деца... Сериал, който е хроника на живота им в днешната модерна среда, заедно с техните партньорки.

* * * * * * * *

FOX излъчва и анимационния сериал "Американски татко" ("American Dad!", 2005), който е вече в третия си сезон у нас.


ИЗБРАНО