Деца влизат в Къртицата по Великден при родителите си

17 април 2014 | 14:54 Дачев
Празничната изненада за участниците в "Къртицата 2: Разтърсване" са децата им, които ще гостуват в базата на предаването за Великден.
 
Нов жекер, импровизирана сватбена церемония и мисия, която ще изпита баланса на групата - това ще наблюдаваме тази вечер в дейли епизода от 20:30 часа по TV7.
 
* * * * * * *
 
В днешната четвъртък вечер супергероите ще търсят съвършения баланс, за да успеят в деликатната мисия „Топчета”.
Две топчета, летва и стъклена кутия ще тестват  търпението на участниците, които по двойки ще извършват фини маневри. Душевният мир ще бъде разрушен още в самото начало на играта, когато Марина Мицич и Боби няма да успеят да се надприказват, а обидите ще завалят щедро в ефир. Модната редакторка с хлабави нерви ще обяви, че от тук нататък всичките ѝ копия на елиминации, ще бъдат забити пред казанлъшкия красавец.
 
Близките отношения между Борислав и Александър Сано ще накарат участниците да се шегуват със сексуалната ориентация на казанлъшкия мачо. 
Марина открито ще заяви на Косъма, че Борислав го харесва, а коментарите ще бъдат повече от подигравателни... Борислав бе набеден за гей още вчера.
„Спящият красавец” от Казанлък, който навярно превъзхожда по суетност всяка от дамите в базата, провокира поредно възмущение у модела Бориса Тютюнджиева. Тя го изгони от стаята заради неприятния аромат на лавандулов крем, с който плейбоят се бе намазал, и открито изказа мнението си, че има нещо "много гей у него, от плитките на главата му до пудрата по лицето му".

Въпреки това, групата ще прояви чувство за хумор и ще изненада плейбоя от Долината розите с импровизирана сватбена церемония.
Борислав все по-настоятелно напираше да интимничи с манекенката Виктория Джумпарова, която кокетно приема особените му чувства. Вчера играта помежду им влезе в beauty зоната, а Вики старателно лакира ноктите на краката на Боби в яркорозово...
Този път, Боби и новата му изгора Виктория Джумпарова ще се „вземат”, макар и на шега, ще получат и подаръци.
 
Великден няма да подмине супергероите, които тази вечер ще покажат какви творчески подходи имат в боядисването на яйцата. Празничната изненада към тях ще са децата им, които ще обитават базата на Къртицата в неделя. 
Защо Ивайла Бакалова обаче бе единствената тъжна от тази новина, предстои да разберем.
 
Шишарките ще бъдат най-новия жокер в играта, а Заселниците ще насочат подозренията си към онези от тях, които обичат природата и планината.
 
* * * * * * *
 
В живото предаване на Къртицата 2 в петък, участниците ще играят на казино във ферма за зайци, а зрителите ще дадат своя вот за Къртица. 
 


ИЗБРАНО