„Зона спорт” вече от 12 ч. с А група и водещ - Календеров

1 март 2014 | 12:01 Дачев
Авторското спортно предаване „Зона спорт” по bTV Action ще бъде с нов начален час от тази неделя, 2 март - 12:00 часа, както и с 30 минути по-дълго.

Досега неделното токшоу вървеше от 12:30 до 13:30 ч.
 
Като своеобразно предаване на щафетата, новият главен редактор „Спорт” на bTV-групата Крум Савов ще влезе в студиото на Боби Календеров, като негов ко-водещ тази седмица.
 
Допълнителните 30 минути ще бъдат посветени на авторски интервюта с някои от най-скандалните личности в българския и световен спорт на най-наболелите теми от изминалата седмица, както и на специални коментари за събитията от света на спорта.
 
* * * * * * *
 
Тази неделя зрителите ще видят ексклузивно интервю с Иво Тонев
За скандалния и забавен строеж на „Герена”, Тонев ще проговори след дълго мълчание. 
 
В уникално интервю Лъчезар Николов-Чезари, който бе изгонен, а след това и сам подаде оставка от Управителния съвет на ФК ЦСКА, ще разкрие истината за парите на клуба и далаверите на Александър Томов.
 
В третото откровено интервю за тази седмица, Драголюб Симонович-Дуци ще разкрие скандални подробности за далаверите пък на Йордан Лечков. 
 
* * * * * * *
 
През изминалата седмица bTV Media Group се договори с БФС за правата за сублиценз за мачовете от А група.
 
По този начин в новото удължено предаване „Зона спорт” своето място ще намира вече и българският футбол - с обобщени материали и ексклузивни коментари за мачовете от родната елитна футболна група.

От края на миналата година повторения на предаването се излъчват и по спортния канал Ring.bg (в понеделник вечер).




ИЗБРАНО