„Влез във форма с нас” 3 по БНТ

4 февруари 2014 | 16:10 Дачев
Роро Кавалджиев и Дидо Мачев с нов имидж
 
Двамата ще бъдат участници в третия сезон на риалити формата „Влез във форма с нас”  в рамките на предиобедния блок „Денят отблизо” с Мария Андонова.
 
Те се впускат  в предизвикателството да променят имиджа си и то пред очите на зрителите на БНТ
 
* * * * * * *
 
В продължение на три месеца Дидо и Роро ще спазват специален хранителен режим, ще спортуват и ще започнат да живеят по-здравословно.
Актрисата Вили Марковска влиза в ролята на застъпник на природосъобразния начин на живот, а ПР експертът Максим Бехар е имидж консултант на проекта.
 
Всеки делничен ден от 10:15 до 11:30 часа зрителите на националната телевизия ще проследяват как се променят героите, трудна ли е борбата им с наднорменото тегло и пред какви изпитания ще се изправят. 
 
„Включиха се двама силни мъже, тръгнали на тежка експедиция в търсене на доброто здраве и форма. Дидо и Роро ще преминат през доста трудности, но съм сигурна, че ефектът ще бъде добър. Нашата цел е, чрез конкретни примери, да убедим зрителите на БНТ в ползите от здравословния начин на живот. Подготвили сме интересни демонстрации, част от които ще де случат на живо в студиото” - заяви Ива Димитрова, автор и продуцент на реалити формата.
 
„Влез във форма с нас” ще включва както теми за разрешаване на здравословни проблеми, така и въпроси, свързани с личностното израстване и усъвършенстване на уменията за комуникация.
 
Големият финал е в началото на месец май 2014, когато Дидо и Роро ще покажат чисто нов имидж.
 


ИЗБРАНО