Над 700 часа Олимпиада по TV+, F+ и Film+HD

21 януари 2014 | 17:48 Дачев
Директно телевизионно отразяване на 15-те вида спорт, студиа и обзори с водещи спортни журналисти и експерти

На 6 февруари (четвъртък) с кратката програма при мъжете и спортните двойки във фигурното пързаляне, както и предварителните стартове в ски-свободния стил и сноуборда, лицензиантът за България “БГ Сат” АД чрез своите три канала: TV+, F+ (бившият "Film+")
 и Film+ HD започва телевизионното излъчване на игрите на 22-ата Зимна Олимпиада в Сочи, Русия.

За първи път българските зрители ще имат възможност да проследят надпреварите в различните дисциплини за всичките 98 комплекта медали, които ще бъдат раздадени в руския зимен курорт.

“БГ Сат” ще разпредели директното телевизионно отразяване на 15-те вида спорт в своите канали, за да могат зрителите максимално да се потопят в атмосферата на зимната спортна магия.

* * * * * * *

Традиционно най-атрактивните и високодинамични спортове, като ски алпийски дисциплини, хокей на лед, фигурно пързаляне и биатлон, ще получат максимално ефирно време по Film+ HD.

Акцент ще бъдат и състезанията с българско участие като сноуборд, ски скок, ски алпийски дисциплини и биатлон.

Денят ще започва с олимпийско студио, което ще представя програмата за деня и ще приключва с вечерния обзор, а коментарни студиа ще предхождат интересните финали.

* * * * * * * *

Коментатори на състезанията и надпреварите на Олимпийските игри в Сочи ще бъдат едни от водещите имена в спортната телевизионна журналистика в България.
Зад микрофона ще им партнират водещи специалисти по отделните спортове.

Представянето на дисциплините, спортовете и коментаторите за 22-ите зимни Олимпийски игри вече започна в обзорното предаване “Спорт +”, което се излъчва всяка неделя от 17:30 м. по TV+. То ще продължи до официалното откриване на Олимпиадата в Сочи, на 7 февруари (петък) от 18:00 ч. българско време.

След това, зрителите на TV+, F+ и Film+ HD ще имат възможността да се насладят на над 700 часа олимпийски спорт от Сочи '2014.


ИЗБРАНО