”Бон апети” отива в bTV от 3 февруари

16 януари 2014 | 10:19 Дачев
Кулинарното предаване стартира в ефира с нов облик от 3 февруари
 
Един от най-обичаните телевизионни тандеми – Лора и Стоян - ще създават нови кулинарни изкушения в „Бон Апети” всеки делничен ден по bTV.

Ново студио, по-голям ефир и HD качество на картината ще зарадват почитателите на телевизионната кулинария от 3 февруари от 16.30 часа
 
В продължение на 30 минути зрителите на bTV ще бъдат дегустатори на изпробвани, изпълними и доказано добри рецепти от съвременната световна кухня, много полезна информация за различни продукти и техники на готвене, основни принципи в кулинарията, методи на обработка на продуктите и вдъхновяващи идеи.
 
Специално за зрителите на bTV, чаровните Лора и Стоян обещават промени в съдържанието: „Ще готвим по-често бързи рецепти, защото липсата на време е това, от което най-често се оплакват хората в ежедневието. Ще представяме по-често рецепти с нисък бюджет, защото това е предизвикателство за фантазията. Ще готвим по-често рецепти, които не представляват трудност за хора с малък кулинарен опит, защото ни гледат много млади хора.”

* * * * * * *

Кулинарното предаване "Бон апети" в момента се излъчва от 11:30 до 12:00 ч. по Нова ТВ, а последното му издание там е утре - петък, 17 януари. От телевизията още на 10 януари обявиха свалянето му от ефир и замяната му с ново шоу с по-голяма обвързаност с интернет, макар че и от "Бон апети" са изключително активни там.

От 2001 до 2010 г. предаване със същото име вървеше по bTV, с водещ Иван Звездев, който по-късно направи свое собствено кулинарно шоу ("Кухнята на Звездев") и запази там предиобедния слот 11:30 - 12:00 ч.

По този начин, очертава се от февруари bTV да има две ежедневни кулинарни предавания, като Звездев обаче има не само делнични, но и уикенд издания (в събота от 07:30 и в неделя от 06:30 ч.).


ИЗБРАНО