Narany с нов сингъл - ексклузивно предпремиерно по Balkanika

11 декември 2013 | 16:06 Дачев
Love In Your Eyes 2K14” на NARANY: 7 дни преди премиерата, ексклузивно излъчване на новия клип към сингъла

7 дни преди световната премиера на новия сингъл на Narany, Balkanika Music Television стартира ексклузивното излъчване на “Love In Your Eyes 2K14” в програмата си.
С категоричния си избор - предпремиерата на парчето да се реализира единствено и само по Balkanika MTV - певицата и продуцентите й еднозначно потвърждават позициите на медията като най-гледаната и модерна музикална телевизия на Балканите.
 
Световната премиера на “Love In Your Eyes 2K14” (изцяло нова версия на добре познатото парче “Love In Your Eyes” от 2008 г.) ще се състои на 17 декември 2014 г. в Дубай.
Дотогава можем да се забавляваме с разбиващия електро саунд на парчето в рубриката "New Video" на Балканика (фейсбук страница на телевизията - facebook.com/BalkanikaMusicTelevision).

* * * * * * *
 
Хърватката от Хамбург Narany (Narany Anita Ropero) е световнопризнат електро-денс изпълнител и композитор и един от най-интересните артисти в международните класации за електронна музика.

Narany е добре позната не само с музиката си, микс от транс и хаус елементи, но и с невероятните си вокални изпълнения и хипнотизиращи спектакли. 
 


ИЗБРАНО