Марта Вачкова със златна статуетка в ”Жена на годината”

9 декември 2013 | 15:12 Дачев
Водещата на предаването „Апартаментът” по БНТ1 Марта Вачкова получи златна статуетка в осмото издание на престижния конкурс „Жена на годината” на сп. „Грация”
 
Вачкова бе отличена в категорията "TV (шоу)" в оспорвана надпревара с водещи от конкурентни телевизии, но спечели сърцата и гласовете на публиката с непринуденото си и естествено поведение на екрана.
 
На връчването на наградите, което се състоя в неделя вечерта, Вачкова получи статуетката от добрия си приятел актьора Владо Пенев, който е и звезда от сериала на БНТ „Четвърта власт”.

* * * * * * *

Отличените тв дами в телевизионните категории тази година са:
 
"TV (Публицистика)" - Анна Цолова (Нова ТВ, в конкуренция с Добрина Чешмеджиева от БНТ, Елена Йончева от TV7 и Цветанка Ризова от bTV);
 
"TV (шоу)" - Марта Вачкова (БНТ, в конкуренция с четворката водещи от TV7 Ива Екимова, Венета Харизанова, Мая Савова и Евгения Калканджиева, Камелия от Нова ТВ, Наталия Симеонова от bTV и Александра Сърчаджиева от Нова ТВ);
 
"TV (Актриси)" - Теодора Духовникова (TV7, в конкуренция с Мила Парушева от БНТ, Лидия Инджова от БНТ, Деси Бакърджиева от bTV и Евелин Костова отново от TV7).
 
Снимка: Цветан Генов, lifestyle.bg

* * * * * * *

Водещи на церемонията бяха Драго Симеонов (Дарик радио) и Гери Турийска (БГ радио), които се погрижиха за доброто настроение в залата, подкрепено от изпълненията на Печенката и Веско Ешкенази, група Хипнотик, Ралица Ралинова, Тони и Светльо Къслев.



ИЗБРАНО