Георги Милков, Диляна Попова и Георги Тошев са тримата финалисти

4 декември 2013 | 13:10 Дачев
До 9 декември зрителите на шоуто могат да гласуват за своя фаворит

За всеки един от тях предстои най-голямата битка в „Африка: Звездите сигурно са полудели” – тази за вота на феновете
 
От вчера вечер, 3 декември, и до 9 декември 2013 зрителите на шоуто могат да гласуват за своя фаворит, а победителят, който ще вземе и голямата награда (джип "Land Rover Freelander II"), ще стане ясен в двучасовия лайф следващия понеделник от 20.00 часа по bTV.

* * * * * * *

Гласуване: чрез sms или телефонно обаждане, цена 1.20 лв с ДДС

- за Георги Милков: sms "MILKOV" на 191930 / обаждане на 090163030, изберете 2;
- за Диляна Попова: sms "DILIANA" на 191930 / обаждане на 090163030, изберете 1;
- за Георги Тошев: sms "TOSHEV" на 191930 / обаждане на 090163030, изберете 3.

* * * * * * *
 
Какво ще правят с наградата, ако я спечелят, разкриха днес тримата финалисти в сутрешното токшоу „Преди обед”.
 
Георги Милков възнамерява да се възползва от финансовия еквивалент на наградата и да даде част от парите за обучението на малкия бушмен Алекс. Георги Тошев, който има фобия от автомобили, също ще дари част от парите на две фондации – тези на Силви Вартан и на Димитър Бербатов. Диляна Попова все още не е решила, но тъй като обича да шофира, може и да запази атомобила. 
 
Извън наградата всички се обединиха около идеята да се направи фонд за малкия Алекс, в който да се включат всички. Звездите не скриха желанието си да подпомогнат не само Алекс, но и доста от африканските деца, с които се запознаха по време на своя престой на Черния континент.
 
Извън темата за Алекс, Георги Милков - подкрепян от Диляна и Тошев - разкри своя певчески талант, като отговори на предизвикателството на Теди Кацарова и пя в ефир „Йовано, Йованке”. Той разкри още каква празнина е зейнала в душата му след напускането на Николета и как той е бил първият, който й се е обадил на родна земя. 
 
Тримата финалисти споделиха и още интересни истории, сред които тази за необикновеното сияние, което са видели и за което са писали медиите в Африка. Явлението, на което са станали свидетели, е било невъзможно да бъде заснето с камера или фотоапарат и се е наблюдавало близо 1 час.
 
Не скриха и детайли за „вълшебното глухарче”, с което са ги запознали бушмените. Повече - във видеото (21:40 мин.).


ИЗБРАНО