Последни епизоди на ”Африка: Звездите сигурно са полудели”

1 декември 2013 | 14:57 Дачев
Седмица преди големия финал на 9 декември, „старите кучета” се оказват златни; 2 жени и 2 мъже са финалисти в шоуто
 
В понеделник предстои най-напрегнатата битка за оставане в „Африка: Звездите сигурно са полудели”.
 
След като хвърли в паника останалите участници и екипа с изчезването си, Тодор Георгиев бе номиниран служебно за дуел. Така на 2 декември един срещу друг в последния двубой ще се изправят тримата останали мъже – Г. Милков, Г. Тошев и Тодор.
 
Селището Мучуди ще предложи доста голямо предизвикателство на тримата. Те ще трябва да минат през четири етапа, преди да имат възможност да ударят заветната камбана...
Победителят в дуела се оказва изненада и за тримата участници. Разликата между първия и отпадналия е повече от 5 мин.! Дали младоста ще вземе превес или старите кучета ще се окажат златни, зрителите ще разберат утре след 20:00 часа по bTV
 
* * * * * * *
 
Зрителите ще видят и ретроспекция на събитията през последните месеци.
 
В него четиримата финалисти ще си припомнят много от събитията, които са им се случили по време на престоя на Черния континент, ще разкажат истории, които по един или друг начин са останали скрити или неясни за зрителите и ще предадат своите усещания от живота в Африка и съжителството с останалите звезди. 
 
Преди да тръгнат към дома, четиримата ще изгорят летвичките с имената на отпадналите в „бой” участници - без тази на Бобо. Тя бе открадната от маймуни и въъпреки усилията на екипа и участниците, не бе намерена. Може би това е знак, че първият отпаднал от шоуто участник един ден ще се завърне на родния си континент.
 
* * * * * * *

В последния епизод във вторник, 3 декември, един от четиримата ще отпадне в последния момент...
 
На 9-ти декември (понеделник) от 20 до 22 ч. в зала 2 на НДК в София ще се състои и излъчи на живо финалното издание на предаването. Тогава, чрез телефонно гласуване на зрителите, между 3 финалисти ще бъде определен победителят в играта.
 


ИЗБРАНО