Зрителите предпочетоха Станка Златева с 66.8%

17 ноември 2013 | 00:24 Дачев
Известната спортистка стана шампион и на ВИП Брадър 2013, като получи плакет "Любима звезда на България" от водещия Ники Кънчев

От финалната петорка първа напусна Лияна, последвана от Пламен Медаров и Ваня Червенкова.
Последният половин час неизвестност бе споделен в къщата от Мариан Кюрпанов и Станка Златева. Зрителският вот остави модела на второ място.

Финалното шоу от студиото в Нови хан продължи близо 4 часа.

* * * * * * *

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“ - бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.
Преди това, тя изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си към шампионката. 

* * * * * * *
 
Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти номеври, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отври вратите си, този път за новите съквартиранти на Big Brother All Stars 2013.

* * * * * * *

Според резултатите на пийпълметричната агенция GARB, финалният епизод на VIP Brother 2013 е бил най-гледаното предаване в българския телевизионен ефир при атрактивната за целева група 18 - 49 г.
Финалният епизод на риалити формата привлича 31.2% от всички зрители (в същия часови интервал, прекият конкурент bTV има 24.7% с "Предай нататък", bTV Новините и фентъзи хорърът от 1986 г. "Пришълецът 3").

В минутите на обявяване на победителя на сезона, разликата между броя зрители на Нова ТВ и този на bTV е над 5 пъти, в полза на Нова ТВ - по информация от телевизията.


ИЗБРАНО