Интервю на Валентина Войкова в “Световни новини със CNN“

16 ноември 2013 | 14:05 Дачев
Ежедневно от 19:00 до 19:30 ч.
От 18-ти ноември (понеделник) в ефира на информационния канал NEWS7 стартира ново предаване - “Световни новини със CNN
 
Предаването е със съдържание от международния обмен. В неговия дебют очаквайте ексклузивно интервю на Валентина Войкова с Ричард Куест
 
* * * * * * *
 
Валентина Войкова е първият български журналист, допуснат до икономическия експерт със световна популярност Ричард Куест по време на посещението й в CNN.

Директно от студиото си в New York, най-голямата звезда на CNN коментира специално за NEWS7 темата за световната икономика днес и описва икономическата ситуация в Източна Европа в типичния си провокативен стил. 
 
* * * * * * *
 
Всяка вечер “Световни новини със CNN” в рамките на 30 минути ще представя основните теми и събития от деня, водещите политически новини, икономически анализи, любопитни теми и хроники от света на шоубизнеса, които попадат в международния обмен. 
 
Водещи на предаването са Анатоли Стайков и Пламен Пеев, които ежедневно ще дават своя професионален коментaр и анализ на ексклузивното съдържание от CNN и ще защитават значимостта на международните новини и нуждата от информация за глобалните процеси, на които не се отделя достатъчно внимание. Водещите ще представят световни новини с ексклузивно съдържание от най-горещите точки, както и кореспонденции от огромния ресурс на CNN.
 
Част от рубриките, които ще присъстват в предаването, са:
„Светът отблизо”,
„Световна икономика”,
„Светът в криза”,
„Светът на науката”,
„Светът на спорта”
и др. 
 
Предаването ще представя най-актуалните, интересни  и завладяващи истории, интервюта с различни личности, новини и любопитна информация. Най-големият афилиейт на световния телевизионен лидер в Източна Европа - NEWS7 - всекидневно ще информира своята аудитория с най-доброто CNN съдържание, но с български коментар и анализ.
 


ИЗБРАНО