Пулев и Сакалиев напуснаха ”VIP Brother”, останаха 5 финалисти

13 ноември 2013 | 23:55 Дачев
След оспорвана битка, Тервел и Стойко напуснаха къщата нариалити шоуто. Боксьорът бе с най-малък вот от полуфиналистите

На финала отиват Лияна, Пламен, Ваня, Станка и Мариан.

„Искам да спечели Станка Златева, това за мен ще е лична победа” - каза боксьорът Тервел Пулев при излизането си. Стойко също стиска палци на състезателката по борба, защото в нея е намерил голям и истински приятел.

Тервел отново отрече да е имал нещо общо с Лияна в къщата. "Целувките с Лияна си бяха абсолютно приятелски" - заяви спортистът и разкри, че е решил да се отрече от певицата, след като започнал да чува подмятания от съквартирантите. "Прецених, че това е предостатъчно да излезе навън като новина", каза той. „Отговорих си на много лични въпроси, но повечето неща преживях вътрешно!”, сподели за престоя си Тервел.

* * * * * * *

В четвъртък, 14 ноември, съквартирантите попадат в абсурдни ситуации с „Генератора на случайността“

Big Brother ще провери дали те са готови на всичко в името на победата. Изправени пред поредното изобретение, наречено „Генератор на случайността”, звездите ще се сблъскат с поредица интересни предизвикателства.
Лияна ще се опита да бъде изключително сериозна, докато чете стихотворение от Иван Вазов и същевременно яде люти чушки. Стойко ще трябва да се обясни в любов на Станка, докато дъвче лимони. На Пламен Медаров ще бъде поставена задачата да изтанцува еротичен танц, но с условието да бъде „охладен“ – той ще влезе в съблазнителна роля с кубчета лед в бельото си.

Какви ще бъдат предизвикателствата към останалите Съквартиранти и до колко затрудненията ще им попречат, ще разберем от 20:00 часа.  

От два месеца съквартирантите живеят в изолация от външния свят и са в пълно неведение за случващото се в България. Big Brother ще отвори очите им за събития, към които нито един българин не може остане безразличен.

Звездите на VIP Brother 2013 ще видят толкова шокиращи картини, че някои от тях дори ще се усъмнят в достоверността им...


ИЗБРАНО