Във фокуса на „Пряка демокрация” тази събота

8 ноември 2013 | 13:04 Дачев
Красимир Каракачанов нищи националната сигурност, Нидал Алгафари и Нора Стоичкова в спор за партийните субсидии и нерегламентираните капитали
 
Тази събота в „Пряка демокрация” Юлияна Дончева ангажира експерти за дебат по горещата тема около Консултативният съвет за национална сигурност. Точно в 17:30 ч. по TV7 започват дискусиите за политиката на държавата в условията на криза и огромното недоволство срещу нелегалните имигранти.
 
Като основен коментатор по наболелия за обществото ни въпрос ще се включи лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Заедно с него в студиото ще влязат режисьорът Нидал Алгафари и журналистката Нора Стоичкова. В откровен дебат тримата ще защитят позициите си и по темите за партийните субсидии и нерегламентираните капитали на политиците. Каква е причината президентът Росен Плевнелиев да свика заседание на Консултативния съвет по национална сигурност толкова късно и намерението на движение “България без цензура” и ВМРО да присъстват на дискусията със статут на наблюдатели са основните въпроси към участниците. 
 
Във фокуса на „Пряка демокрация” е разработката на ДАНС срещу Христо Бисеров за пране на пари и укриването на данъци от висши политици в офшорни зони.
 
Зрителите ще чуят и отговори на въпросите какво се случва с обещанието за намаляване на партийните субсидии и докога българите ще наливат милиони в партийните каси. 


ИЗБРАНО