Диана Найденова отива във „Всяка неделя” по Нова, продължава ”Челюсти”

25 октомври 2013 | 08:35 Дачев
Диана Найденова влиза в екипа на продуцентите от "Междинна станция" и водещия Кеворк Кеворкян

Известната с острия си език водеща се присъединява към емблемата в телевизионната публицистика
 
Найденова ще влезе в студиото на предаването "Всяка неделя" още този уикендслед обяд, 27 октомври 2013, а с нея в ефир ще се завърне и запазената й марка – рубриката „Челюсти”, от Дарик радио и Нова телевизия (2009 г.) през TV7 (март - юли 2013 г.).
 
Във времето на рубриката известната журналистка ще търси отговор на най-горещите въпроси, без да изневерява на характерния си стил – да бъде директна, безкомпромисна и хаплива.
 
Другата новина е, че Кеворкян и Найденова ще застават често един до друг в ролята на равноправни водещи. Първият събеседник тази неделя, който ще се изправи срещу двете остриета, е Ваньо Танов. 
 
Присъединяването на Диана Найденова към екипа на „Всяка неделя” бе обявено тази сутрин в „Здравей, България”, където известната журналистка гостува.
 
* * * * * * *

Вижте пълен текст на интервюто на журналистката в предаването "Дикoff" от 14 септември т.г.

Преди десетина дни тя се омъжи, според публикации, на дискретна церемония за приятеля си Мирослав. След църковната венчавка, те са почерпили в ресторант „Къщата с часовника", като на празненството са присъствали само роднини и близки приятели, един от които се оказал експремиерът Бойко Борисов.



ИЗБРАНО