Втори сезон на „Всяка неделя“ в Нова ТВ

13 септември 2013 | 12:42 Дачев
Вече 35-та година (от 7 януари 1979 г.) „Всяка неделя“ е емблема за телевизионна публицистика и все още остава най-популярната програма в историята на българската телевизия 
 
През всичките години на съществуването си тя е територия на свободното слово и новаторските експерименти. В годините на тоталитаризма, програмата е най-яркият социален отдушник на телевизионната публика.
Наричана е „Следобедната църква на българския народ“.Спирана е на няколко пъти от тоталитарната власт. Нейният водещ Кеворк Кеворкян продължава да е пример за поколения журналисти. 
 
Във „Всяка неделя“ са гостували десетки истински световни знаменитости от най-висок ранг. Разговорите с повечето от тях са осъществени с директни телевизионни мостове от всички краища на света. По този начин, през годините „Всяка неделя“ превърна света в едно малко село. В тази програма винаги са се чували въпросите, които не всеки се осмелява да зададе, и отговорите, които всеки иска да чуе.

Завръщането на „Всяка неделя“ в ефир на 16 септември 2012 г., след 8-годишна пауза, бе най-голямата медийна новина в България за миналата година.

* * * * * * *
 
Вторият сезон на знаменитата програма стартира на 15 септември 2013 от 16 часа.
В среда на агресивна войнственост и примитивно любопитство, и днес „Всяка неделя“ си остава оазис на разумното, премерено слово. Независимо че има немалко имитатори, тя продължава да е предана на своите десетилетни ценности.

„Всяка неделя“ упорито следва своя девиз: „Ние сме били това, което сме били. Другите да се променят!“
 
Всяка неделя – неделя, 15 септември, от 16:00 ч. по Нова ТВ
 


ИЗБРАНО