”Зад кулисите” за новата учебна година: Фики и Емо Стораро

12 септември 2013 | 11:35 Дачев
Интервю и с Анна за последния й сингъл
 
Този уикенд в "Зад кулисите" по FEN TV основна тема ще бъде предстоящата нова учебна година. 
По този повод екипът на музикалната телевизия покани топ-изпълнителя на Diapason Records Тони Стораро и неговия син Фики за участие в предаването. 
 
Човекът-глас ще разкаже на зрителите на FEN TV любопитни истории от ученическите си години, ще си спомни за първото си училище и ще направи съпоставка между неговото детство и развитието на децата днес.
 
На 16 септември Фики ще започне последната си година в НМУ "Любомир Пипков". Набиращият популярност млад изпълнител ще разкрие как се подготвя за новата учебна година, за предстоящия му абитуриентски бал, както и кои са любимите му предмети в училище.
 
Изненада за зрителите ще бъде и представянето на малкия син на Тони Стораро - Емо. Следващата седмица той ще започне 5 клас и, както сам сподели на водещата Лили, изобщо не иска ваканцията да приключи!

* * * * * * *
 
Освен известното музикално семейство, екипът на "Зад кулисите" подготви и интервю с Анна във връзка с последния й сингъл "Ти черпиш". Певицата издаде в аванс специално за зрителите, че подготвя нов албум, който се очаква да излезе съвсем скоро. Именно 2013 е годината, в която Анна отбелязва своеобразен юбилей - 10 години на сцена.
 
Зрителите ще могат да разберат как ще бъде отпразнувано събитието, ако гледат предаването...
 
"Зад кулисите" - събота, 14 септември, от 15:00 ч. (и неделя от 19:00 ч.) по FEN TV



ИЗБРАНО