Риалити: „Марс и Венера” от септември по Нова ТВ

20 август 2013 | 17:04 Дачев
Нов за българската публика проект, в който необвързани мъже и жени ще могат да открият любовта
 
Предаването „Марс и Венера” ще дебютира за зрителите с епизоди всеки делничен ден. Активните дискусии и разнообразните теми на разговори ще го отличават от всички продукции. Публиката ще може да взима участие във всяка една ситуация в студиото, а централни на екрана ще бъдат въпросите за любовта, доверието и различията между половете.
 
Седмици преди старта, всички желаещи да се запишат за участие в продукцията могат да го направят през интернет. Единственото условие за участие е кандидатите да са необвързани и мотивирани да открият своята сродна душа. 
 
„Марс и Венера” ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа. Кой ще влезе в ролята на Купидон (или водещ на предаването), какви ще бъдат първите провокации и с какво ще ни изненадат участниците, ще разберем съвсем скоро. 
 
Фен-страницата е facebook.com/marsivenera

* * * * * * *

Правилата:

1. Възрастта няма значение.
2. Полът няма значение.
3. Кандидатите за участие задължително трябва да са необвързани.
4. Ако станете част от предаването, нямате право на интимни връзки и срещи с хора извън формата по време на участието си.
5. Участниците в предаването могат да общуват помежду си извън студиото само със знанието на екипа.
6. При нарушение на правило 4 и 5, екипът си запазва правото да прецени какви действия да предприеме спрямо участника.
7. Всеки участник има правото да напусне формата, когато пожелае, но е длъжен да обяви решението си в студиото на предаването.
 


ИЗБРАНО