Зрителите на КиноНова избират през Фейсбук какво да гледат в понеделник

11 юни 2013 | 15:58 Дачев
От тази седмица КиноНова дава тежката дума на зрителите, като те за първи път ще избират какво да гледат – във „Великият понеделник”.
 
През следващите няколко месеца истинските киномани сами ще определят кой филм да бъде излъчван в понеделник вечер. Всяка седмица от понеделник до неделя на Facebook страницата на КиноНова те могат избират измежду 5 филмови заглавия, а и да спечелят награди.
 
* * * * * * *
 
Новата кампания на телевизията – „Великият понеделник”, стартира още днес и ще продължи "следващите няколко месеца", съобщават оттам.
 
Това, което трябва да направят киноманите, е да гласуват за своя фаворит в специалното едноименно приложение („Великият понеделник”). Името на филма-победител ще се пази в тайна до последно, като лентата, спечелила най-голям зрителски вот, ще става ясна всеки понеделник точно в 21:00 ч. на екрана на КиноНова и Facebook страницата на канала.
 
Гласуване започва още сега и днес, 11 юни, като зрителите вече могат да избират кой филм да гледат следващия понеделник, 17 юни 2013. Техният глас може да им донесе и специални награди.
 
За първото място тази седмица ще се борят от трилър до приключенска комедия. Първи за зрителското внимание ще се съревновават: 
- "Железният човек 2",
- безмилостните шпиони от „Шпионски игри”,
- нюйоркските приключенията в „Контролна кула”,
- носителите на Оскар Ръсел Кроу и Бен Афлек в „Правилата на играта”, както и 
- любимият образ на Кейт Бланшет в историческата драма „Елизабет”.
 
Кое от всички тези предложения ще бъде фаворит и какво повелява зрителят във „Великият понеделник”, ще разберем на 17 юни в 21 часа, когато по КиноНова ще бъде излъчен филмът-победител.


ИЗБРАНО