ГЕРБ срещу БСП за социалната политика: ”България гледа” в понеделник

14 април 2013 | 12:21 Дачев
Ексминистър Делян Добрев с разкрития за далаверите в енергетиката
 
На 15 април - понеделник от 17 до 18:30 часа "България гледа" ще постави горещата тема за скандалите в енергетиката. Водещият Емил Кошлуков ще зададе въпросите - какво ще се случи с цената на тока, какви са далаверите в ЕРП-та и прикривала ли е прокуратурата злоупотребите.
 
Своите разкрития ще направи бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. От него зрителите ще научат колко от договорите в енергетиката ще излязат на светло и кога те ще бъдат разсекретени. 
 
Предаването ще даде думата на новата генерация за директни въпроси без цензура. В студиото ще присъстват млади специалисти, които ще поставят своите въпроси, искания и коментари за предизборните послания и платформи на политическите сили.
На кръглата маса "Млади анализатори за обществените процеси" ще седнат Димо Господинов (юрист от "Солидарна България"), Димитър Ганев (политолог от "Галъп") и Евелина Славкова (социолог от Института за модерна политика).
 
„България гледа” готви и сблъсък между двете водещи партии ГЕРБ и БСП. Един срещу друг в спор за социалната политика и доходите ще седнат Жельо Бойчев, водач на листата в 23 МИР София и Доброслав Димитров от партията на бившите управляващи.
 


ИЗБРАНО