”Събуди се” с нови водещи: Рада Богданова и Антон Андонов

26 март 2013 | 13:42 Дачев
Към екипа на предаването се присъединява и Ива Софиянска
 
Още тази събота, 30 март 2013, най-новата двойка водещи застава начело на съботно-неделния блок „Събуди се”. Рада Богданова и Антон Андонов са единодушни, че основната им цел ще бъде не просто да събуждат зрителите, но да ги оставят в добро настроение през целия ден след това. „Ще бъдем будни и открити, ще подхождаме с усмивка, различен и позитивен поглед към всички актуални и любопитни теми”, заявяват те.
 
Ива Софиянска се присъединява към екипа на предаването в качеството си на „виновна” за бодрия старт на уикенда - тя ще ни среща с най-интересното от света на културата и шоубизнеса.
След сериозния опит, който натрупа във ВИП Новините и предаването „Студио ВИП”, сега Софиянска ще ни отвежда зад кулисите на шоубизнеса и културния живот и ще ни събужда в компанията на най-интересните имена и личности.
 
Досегашният титулярен водещ Мирослава Иванова преди седмица се присъедини към делничния сутрешен блок "Здравей, България", в който - на мястото на Калина Крумова - партнира като водещ на Христо Калоферов.
 
* * * * * * *
 
Рада Богданова е един от дългогодишните и утвърдени журналисти на Нова ТВ със 7-годишен опит като общински репортер.
Тя е човекът, който добре познава проблемите на града и темите, които вълнуват неговите жители. Все още помни своето бойно кръщене в журналистиката, а именно завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им.
 
През последните месеци Рада беше в центъра на събитията на Орлов мост, като активно информираше зрителите за протестите и позициите на хората. 
 
Със 7-годишен опит зад гърба си е и Антон Андонов.
Той е част от екипа на „Събуди се” още от старта на предаването, но като сценарист и човек зад кадър. Сега обаче му предстои да застане от другата страна на камерата. 
 
Бил е сценарист и на формати като „Music Idol 2” (февруари - юни 2008 г. по bTV), „Станция Нова” (октомври 2009 - декември 2012 г. по Нова ТВ), “Това го знае всяко хлапе” (септември 2007 - февруари 2009 г. по bTV), “Рекламна пауза” и други. Вярва, че именно опитът му в подобни развлекателни формати ще му помогне да бъде по-близо до зрителите, да задава техните въпроси и да допълва сериозния политическия опит на екранната си партньорка.
 


ИЗБРАНО