Акценти в уикенд програмите на Фен ТВ и Balkanika MTV

23 март 2013 | 11:12 Дачев
Предаването "Зад кулисите" се завръща в ефира на Фeн ТВ

В новия епизод на култовата за музикалната телевизия рубрика ще покаже на зрителите репортаж от хип-хоп партито Grand Vanity Black. Мащабното събитие се проведе на 8 март във Военния клуб в София.

На едно място се събраха едни от най-актуалните хип-хор и RnB-изпълнители. Зрителите ще разберат защо ФЕН ТВ завари Били Хлапето да чисти, защо Стефан от Young BB Young полива цветята и защо Duli е толкова превъзбуден.

За първи път в ефира на музикалната телевизия ще се представят новата надежда в българската поп-музика - Михаела Филева, ветерана в хип-хопа Alex P, както и обичайния напоследък фийчъринг Lexus.
 
Екипът на " Зад кулисите" беше и на ориенталско парти в комплекс " Симона". Водещата на предаването Лили ще запознае зрителите с Милена Виденова - Soraya и Цветина Данова - бели-денс танцьорки и ще покаже изумителни кадри от магията на това изкуство. 

Зрителите ще научат повече за благотворителната инициатива на група Торнадо и защо и как момчетата от бандата подкрепят създаването на нов филм за Васил Левски.
 
Новият епизод на "Зад кулисите" ще се излъчи на 23 март, събота от 13:30 ч. и на 24 март, неделя от 14:00 ч.

* * * * * * *
 
Предаването "Динамит" ще продължи да радва зрителите със забавни скечове и хубава музика всяка неделя от 22:30 ч
 
DJ Дамян, Бобеца, Деян Милев и Ваня и тази седмица обещават много добро настроение. 

* * * * * * *
 
Елитната рубрика на Balkanika Music Television "5/1" тази седмица представя хитовата гръцка група Otherview.
 
Група "Адървю" (Михалис, Кристалия и Василис) прави дебют на голяма сцена през 2009 г. на концерт заедно с Михалис Хатзиянис и група Онирама. Бандата пуска дебютния си сингъл, кавър на популярното парче "La Luna", през 2010 г. В края на същата година издават и албум. 
 
"5/1" - пет видеоклипа на един изпълнител или група, всяка неделя от 18:00 ч. 

Очаквайте актуализация на програмната схема на двете телевизии.


ИЗБРАНО