„Диви създания с Доминик Монахан” тръгва по Animal Planet

4 февруари 2013 | 12:28 Дачев
Звездата от хитовия телевизионен сериал „Изгубени“ и легендарната трилогия „Властелинът на пръстените“ със собствено предаване
 
На 7 февруари в 22:00 часа по Аnimal Planet ще се излъчи премиерата на най-новата поредица „Диви създания с Доминик Монахан”.
Британският актьор, добре познат на широката публика, ще се появи отново на екрана - този път със собствено предаване, посветено на страстта му към природата и търсенето на редки и опасни насекоми.
 
Доминик обожава дивите създания, като отглежда цяла менажерия буболечки, змии и влечуги в дома си в Ел Ей. Освен това той притежава и енциклопедични познания за всякакви ужасяващи, пълзящи и отровни същества.
 
Благодарение на Animal Planet, Монахан превръща хобито и любовта си към адреналиновите преживявания в своя работа. Всеки епизод ни показва някои от най-опасните и неуловими животни на света. Докато пътува, той се натъква на колоритни местни жители, ексцентрични експерти, вкусна кухня и купища създания, които живеят по тези чудесни диви места.
 
Доминик прекосява еквадорската джунгла в търсене на няколко милиона хищни мравки-легионери и претърсва сухите пустини в Намибия, за да се срещне със смъртоносния дебелоопашат скорпион. Той иска да развенчае митовете за тези недоразбрани същества и да разкрие тяхното значение за екосистемата на Земята.
 


ИЗБРАНО