Нестандартен поглед на Нова ТВ върху референдума, водещи Карбовски - Бочаров

23 януари 2013 | 14:13 Дачев
Една уникална двойка водещи ще застане на екран, за да представи нещата от различен ъгъл - Мартин Карбовски и 94-годишният доайен на българската журналистика Петко Бочаров

През целия ден - неделя, 27 януари 2013 - екипът на Нова телевизия ще следи темата за референдума чрез поредица от коментарни студиа, извънредни новинарски емисии и множество живи връзки.

Христо Калоферов, Мирослава Иванова, Николай Дойнов и Галя Щърбева са само част от лицата на Нова ТВ, които ще информират зрителите за последните и най-важни новини.

* * * * * * *

В коментарното студио «Отговорът за АЕЦ» в неделя двойката Карбовски - Бочаров влиза в ролята на водещи, но и в качеството си на представители на две различни поколения. Единият е на 43 години и не е бил на нито един референдум. Другият помни предишните три.

Те ще се срещнат в ефир, за да противопоставят минало и настояще, да преобърнат призмата и да погледнат на референдума от един коренно различен и неочакван начин с помощта на провокативния стил на Карбовски и още по-емблематичния език на Петко Бочаров. Този необичаен тандем зрителите ще могат да гледат в продължение на повече от три часа в неделя вечер.
 
Освен двойката Карбовски – Бочаров, в коментарното студио „Отговорът за АЕЦ” ще бъдат и още две утвърдени имена на Нова ТВ: Николай Дойнов и Галя Щърбева, които ще следят последните и най-важни новини около референдума.
- Какви са междинните резултати от гласуването
- Какво казват социолозите от „Алфа Рисърч”
- Как протича референдумът в страната и
- Какво предават кореспондентите на Нова ТВ в другите градове.
 
Коментарното студио „Отговорът за АЕЦ” ще започне още от сутринта – от 8 до 9:30 ч. с водещите Христо Калоферов и Мирослава Иванова, които ще дадат старт на отразяването на вота.

Актуална информация около протичането на референдума двамата ще представят отново в обедното студио (от 12 до 13 ч.)

Извънредни новинарски емисии също ще следят последните и най-важни новини в неделния ден. 

* * * * * * * 
 
Отразяване на референдума в програмата на Нова ТВ 
Неделя, 27.01.2013
 
08.00 - 09.30 "Отговорът за АЕЦ" – коментарно студио с водещи Христо Калоферов и Мирослава Иванова
 
12.00 - 13.00 "Отговорът за АЕЦ" – коментарно студио с водещи Христо Калоферов и Мирослава Иванова
 
13.00 Новините на Нова (извънредно издание)
16.00 Новините на Нова (извънредно издание)
18.30 Новините на Нова – централна емисия
 
18.55 - 22:00 "Отговорът за АЕЦ" – коментарно студио с водещи Николай Дойнов, Галя Щърбева, Мартин Карбовски и Петко Бочаров.
 


ИЗБРАНО