Волейбол и футбол по BBT и TV7

8 януари 2013 | 14:53 Дачев
ББТ ще излъчи пряко първата осминафинална среща от волейболния турнир “Чалъндж къп“ между КВК Габрово и Пиаченца на 16 януари от 18:00 ч.
Волейбол: КВК Габрово – Пиаченца пряко по BBT

Тимът на Любомир Герасимов остана единственият български представител в евротурнирите, като след 4 поредни победи се изправя срещу един от най-титулуваните италиански клубове.

В състава на Пиаченца лидер е Христо Златанов, а в тима личат имената на Самуеле Папи, Алесандро Феи, най-добрият разпределител в Световната лига през 2011 година Лусиано де Секо и кубинецът Роберланди Симон.

Реваншът между КВК Габрово и Пиаченца е на 23 януари в Италия. Групата канали ТВ7 и BBT ще излъчва този сезон всички големи волейболни форуми – Световната лига по волейбол и европейските първенства за мъже и жени.

* * * * * * *

Футбол: четвъртфиналът на "Купа Италия"

На 9 януари (сряда) TV7 ще излъчи супердербито на Италия "Ювентус" - "Милан".
Четвъртфиналът от турнира за Купата на Италия започва точно в 21:45 ч..
 
Шампионите от Ювентус са рекордьори по спечелени купи със своите 9 трофея. Футболистите на Антонио Конте са и в страхотна форма. Милан пък е на шесто място в класирането, но успя да нанесе поражение на Юве в края на миналата година. В миналогодишното издание на Купата на Италия Ювентус отстрани Милан в полуфиналния сблъсък. Сега Росонерите са жадни за реванш, а трофей в турнира може да спаси сезона им.

В края на миналата година групата канали TV7 и BBT купи правата за излъчване на ключови мачове от италианската Серия А, Серия В и Купата на Италия.  


ИЗБРАНО