Орлин Павлов победи във VIP Brother, същите водещи - в Big Brother

18 ноември 2012 | 10:36 Дачев
Победителят във VIP Brother вече е ясен. "Кралят умря, да живее кралят!" - от утре започва Big Brother

Това е втори триумф за усмихнатия изпълнител и актьор, който преди няколко години спечели друго риалити – Dancing Stars (есен 2009 г.) и дори си тръгна оттам с нова спътница в живота.

Леко притеснен, Орлин Павлов се появи в студиото при Ники Кънчев, където беше поздравен от семейството и част от звездите. Той получи плакет за "Любимата звезда на България".

"Нямам идея защо ме избраха хората, всеки има фенове", заяви Орлин Павлов на финала. "Трябва да си стъпил на земята, защото това е игра. С всеки един от Съквартирантите аз мога да заявя, че съм в много добри взаимоотношения."

На финала, малко преди полунощ в събота, 17 ноември, Орлин Павлов остана заедно с Фънки. Промоутърът си тръгна с широка усмивка и невярващ, че е достигнал до втората позиция в риалити надпреварата. Преди това първи бяха изгонени Благой Иванов-Багата и Никол Станкулова. ТВ водещият Къци Вапцаров, който не криеше желанието си да спечели този сезон на VIP Brother, остана на трета позиция. „Моята мисия е изпълнена – Къцамун да си тръгне преди мен”, заяви Фънки, след като чу, че Къци Вапцаров е поредния изгонен съквартирант.  Въпреки острите  думи, които си размениха през тези два месеца престой в Къщата, те все пак се прегърнаха на раздяла и дори си обещаха да се видят навън

* * * * * * *

Победителят във ВИП Брадър 2012 Орлин Павлов не знае как е спечелил симпатиите на хората. Той очаквал да си тръгне от Къщата 2-3 седмици след старта на предаването. "Нямах предварително подготвена стратегия. Вече изпитвам носталгия към живота в Къщата и съжителството с останалите звезди", призна той тази сутрин в предаването "Събуди се" с водещ Мирослава Иванова.

Носителят на сребърния медал от двумесечната надпревара – Фънки, обаче има обяснение защо победителят е Орлин. „В тази игра побеждават силните духом. А Орлин е и много уравновесен, което за мен пък е скучно”, коментира музикалният продуцент.

Въпреки различията в характерите на отделните съквартиранти, Орлин е категоричен, че те са успели да формират отбор. „Всичко беше ужасно живо. На моменти се карахме, но след известно време отново ставахме семейство”, сподели още певецът, цитиран от novinata.org.

* * * * * * *

От утре, 19 ноември - понеделник, започва нов сезон на Биг Брадър, като негови водещи ще бъдат отново Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. От седмица насам тече онлайн кастинг за един участник, който ще бъде подбран измежду феновете на предаването.

Сезонът е под наименованието "Big Brother All Stars" и ще следва ритъма на VIP Brother 2012 - два лайва на седмица (понеделнк и сряда), епизоди с водещ през останалите дни (без неделя) в праймтайм, късни епизоди с войсовър в полунощ.





ИЗБРАНО