Последен епизод на VIP Brother тази вечер: ден 60

16 ноември 2012 | 16:28 Дачев
Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци на големия финал утре вечер

В последния епизод на VIP Brother 2012 в петък вечер, петимата финалисти получиха мисия, в която гласуват за любимите си съквартиранти в различни категории.
Годишните награди на VIP Brother 2012 бяха определени от финалистите в категориите:
“Най-добра прическа” - Никол
“Най-заразителен смях” – Орлин
“Най-секси дупе” – Никол
“Най-грижовен Съквартирант” – Къци
“Най-дразнещ Съквартирант” - Къци
“Най-голям непукист” – Благой
“Най-капризен Съквартирант” – Къци
“Най-силен Съквартирант” – Благой и Фънки
“Главна женска роля” – Никол и Къци
“Главна мъжка роля” – Фънки
“Любимец на Къщата” – Фънки
“Секс символ”- Никол
“Фаворит за победа” - Фънки

Преди точно двама месеца Къщата на VIP Brother посрещна 20 от най-известните българи и една световна звезда – Памела Андерсън. Всички те бяха абсолютно различни, но с една обща цел – да изпитат себе си и да изживеят може би най-голямото предизвикателство в живота си.
Най-коментираното събитие в българския телевизионен ефир показа отблизо личните истории на Златка, Никол, Аксиния, Бони, Соня, Ирен, Кристина, Мариана, Люси, Камелия, Благой, Юлиан, Владимир, Фънки, Къци, Николай, Орлин и специалните гости   - Памела Андерсън, Иван Ласкин, Любо Дилов-син.  Всички те прекараха в Къщата различен период от време, но VIP Brother се погрижи тези дни да оставят незабравим спомен за всеки от тях.

Някои от звездите сбъднаха дългогодишните  си мечти, а други се изправиха и победиха най-големите си страхове. Орлин получи шанса да скочи с парашут, Бони се върна в училище, Мариана получи дългоочаквано предложение за брак от своя любим Ханес в ефир, Златка стана телевизионен водещ за един ден. За някои от известните личности участието в предаването се превърна във възможност да се изправят срещу най-смелите лични предизвикателства. Ирен и Влади посетиха дома за деца без родители, Влади се сбогува с дългата си коса в името на общото благо, Николай работи с ромите, които се грижат за чистотата в София, а Никол пя оперна ария.

По време на престоя си в шоуто, виповете се радваха на изключителен лукс и комфорт в най-модерната къща на Big Brother досега. Обзавеждането  на Къщата е най-луксозното, правено до момента в България, а мебелите и аксесоарите са от вдъхновяващите колекции на KARЕ  - „Pop Art & Fun“, “Rock Star”, “White Diva”, “Modern Vintage” и ”Design&The City”. Те осигуриха задължителния звезден блясък в живота на известните съквартиранти.
На уникалното обзавеждане от колекцията „White Diva”, декорирано с  кристали, многофасетни огледала и лакирани повърхности се наслади и холивудската звезда Памела Андерсън, която имаше на разположение специално декорирания в бяло Президенски апартамент.

* * * * * * *

Утре вечер, 61 дни след началото на VIP Brother 2012, Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци ще се борят за подкрепата на зрителите, която ще направи един от тях победител в четвъртото издание на VIP Brother в България.

Поп-фолк изпълнителката Анелия ще се появи във финалната вечер на VIP Brother. Звездата става част от последната мисия на съквартирантите.
Ден преди големия финал певицата влезе в къщата, за да се срещне с Багата и да го научи да пее. Зрителите ще видят как двамата се подготвяха и какви съвети даде тя на един от любимците в предаването. По време на последния лайв Анелия и Благой ще покажат върху какво са работили, а именно - ще изпълнят заедно дуетна песен от репертоара на изпълнителката.



ИЗБРАНО