Дават на Ризова - Цонев половин час повече

8 ноември 2012 | 12:11 Дачев
В петък гост е министър Цветанов, а в понеделник предстоят 2 дискусии: енергийна мафия и национални ценности

Публицистичното предаване „Лице в лице” с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев става едночасово - от 12 ноември, понеделник


За две седмици от старта си, предаването превзе класацията на най-гледаните програми. По тази причина новото токшоу на bTV става едночасово, досега бе с продължителност 30 минути. От идния понеделник „Лице в лице” ще поставя най-важните за зрителите теми всеки делничен ден от 17:30 до 18:30 ч.

Тандемът Цветанка Ризова и Димитър Цонев ще продължи да се разделя само в петъчните издания на предаването, когато водещите ще се редуват.

* * * * * * *

Утре, 9 ноември, водещ на "Лице в лице" ще бъде Цветанка Ризова, а неин събеседник ще е вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Двамата ще разговарят за рисковете от извънреден мониторингов доклад за България заради скандалите при избора на конституционни съдии, за знаковите дела "Килърите", "Октопод" и "Николай Цонев".

В първото едночасово издание на „Лице в лице” в понеделник ще има две дискусии. По темата "има ли енергийна мафия и защо токът поскъпна драстично" ще гостуват Стефан Гамизов и Георги Кадиев, а във втората част на предаването за "националните ценности" ще спорят Волен Сидеров и проф. Драгомир Драганов.

Само две седмици след  старта си на 15 октомври, „Лице в лице” бързо набра популярност сред зрителите и се нареди сред 50-те най-гледани програми за изминалия месец, подчертават от bTV.



ИЗБРАНО