От Албена Михова до Джон Кехоу в съботното ”Събуди се”

19 октомври 2012 | 10:25 Дачев
Суматоха ще настъпи в студиото на „Събуди се” тази събота, 20 октомври. Причина за това ще бъде гостуването на забавната Албена Михова в сутрешния съботен блок на Нова ТВ.
Пред водещата Мирослава Иванова актрисата ще разкаже за ролите в живота, образите в „Пълна лудница”, театралните ангажименти и „Суматоха”-та на Йордан Радичков. 

Веднага след нея световноизвестният канадски автор и лектор Джон Кехоу ще ни отведе в дебрите на подсъзнанието в разговор за силата на мисълта, вярата в успеха и щастието като теория и практика. В „Нокаут” топжурналистът Васил Иванов ще изправи един срещу друг Ваня Червенкова и Влади Въргала в спор по темата „Свобода или сигурност”, а специален гост ще бъде депутатът Мая Манолова.

И още – неочаквано гости на... Сталин в рубриката „Разкази с неочакван край”, уникални кадри от световното първенство по футбол за бездомници в Мексико и успеха на българския отбор през погледа на репортера на Нова ТВ Марина Цекова. За финал – една жена, прекарала много години в Дамаск, ще скрие лицето си, за да разкаже личната си история в ефира на „Събуди се”.

* * * * * * *

Веднага след това съботната сутрин ще продължи със „Специалистите”, където една от водещите теми ще бъде за рака на гърдата. Към титулярната четворка здравни експерти този път ще се присъедини и онкохирургът д-р Николай Марков.

В духовната част на предаването ще разберем повече за тайните на гледането на ръка и дървото на живота, както и темата за тантрическия секс.

* * * * * * *

Малко преди обяд, от 11.30 ч., ще бъде срещата със Стоян и Лора. Съботният епизод на „Бон Апети” ще бъде вдъхновен от френския прованс и един класически десерт със странно име. Как да придадем хармоничен вкус на телешкото месо, какво се крие зад името „Печена Аляска” и защо сладоледът не се топи, след като бъде изпечен?


ИЗБРАНО