Енергичен старт на телевизионния уикенд по Нова

5 октомври 2012 | 15:09 Дачев
В събота: джаз с Милица Гладнишка, здравни съвети и вкусно обедно меню

Актрисата Милица Гладнишка, полезни съвети за духа и тялото, както и рецепта за страхотен съботен обяд ще дадат усмихнат и енергичен старт на уикенда тази събота в ефира на Нова ТВ. За това, още от сутринта, ще се погрижат предаванията „Събуди се”, „Специалистите” и „Бон Апети”.

* * * * * * *

Точно в 8.00 ч. денят ще започне с водещата Мирослава Иванова и „Събуди се”. На екрана ще видим актрисата Милица Гладнишка в едно интервю за нейния образ между етажната собственичка Мими и джаз изпълнителка на музикалната сцена.

В рубриката „В първо лице” водещата ще разговаря с Татяна Дончева за дискусиите около инициирания от БСП референдум за „Белене”.

В „Темата на седмицата” екипът на предаването ще ни срещне с баба Петра от Крън, която ще коментира увеличението на пенсиите.

Темата ще намери своето своеобразно продължение и в рубриката „Нокаут”, където Васил Иванов ще изправи един срещу друг икономиста Владимир Каролев и синдикалиста Иван Кокалов в спор по въпроса „Беден ли е наистина българинът”

* * * * * * *

Веднага след „Събуди се”, от 09.30 ч., темата в „Специалистите” ще бъде свързана с критическата възраст при жените и мъжете, здравните въпроси за особеностите на този процес и алтернативните начини за по-лекото му приемане.

В духовната част на екрана час по-късно, зрителите ще разберат интересни факти за прераждането и ще научат любопитен ритуал по гледане на кафе.

* * * * * * *

Финал на телевизионния полуден, точно по обяд, ще постави кулинарното предаване „Бон Апети”.
Точно в 11.30 часа неговите чаровни водещи Лора и Стоян ще разкрият трикове за съхранението на подправките в кухнята, заедно с предложение за едно истинско домашно уикенд меню. За съботната трапеза двамата ще предложат мусака с патладжани и пилешко месо, а за сладък завършек на семейния обяд почитателите на добрата кухня ще бъдат изненадани с апетитни карамелени банички.

Съботната програма на медията продължава с два игрални филма, след които са следобедните предавания на Карбовски.


ИЗБРАНО