В „Клуб нюз”: дизайнери в битка за звездна слава

5 октомври 2012 | 13:43 Дачев
На 7 октомври, „Клуб Нюз” ще изправи модните дизайнери в открита битка един срещу друг, а залогът в нея ще бъде звездното внимание.

Противно на очакванията, предаването ще докаже, че днес най-големите критици не са фешън специалистите, а известните лица от екрана.
Критериите за качество в бизнеса са променени до неузнаваемост, а модните линии, независимо от това колко са новаторски, имат нужда от подобаваща публичност. За успеха на колекциите се съди по звездното посещение, а за истинския пробив важи правилото „Колкото повече ВИП-ове, толкова повече известност”.

На този фон, когато модният свят е станал по-капризен от всякога, а дизайнерите са откровено притеснени, „Клуб нюз” ще покаже каква е тайната за слава на законодателите на подиума. Зрителите ще видят Джон Галиано, Даян фон Фюрстенберг, Стела Макартни и Том Форд, техните малки трикове в големия бизнес и историите за успеха на бъдещето.

* * * * * * * *

„Клуб Нюз” се излъчва в неделя от 8 часа сутринта, а веднага след късния филм (от 1 ч. през нощта) по Нова ТВ започва нецензурираната версия на предаването.



ИЗБРАНО