7 кръг на Висша лига, край на сезона на Спийдуей

3 октомври 2012 | 10:29 Дачев
Ново предаване по Нова Спорт - всеки ден от 21:00 ч. „Темата на спорта”: 30-минутен обзор на всички спортни теми за деня от страната и чужбина в репортажи и интервюта.

Водещи са Йоана Гочева, Александър Рангелов и Виолета Асенова, които са и водещи на спортните новини на Нова ТВ.

* * * * * * *

На седмия кръг във Висшата лига ще бъде посветен предстоящият уикенд по Diema, Нова Спорт и в интернет

събота, 6 октомври 2012:
Начало на футболния маратон ще постави двубоят Манчестър Сити – Съндърланд, който зрителите на Диема ще могат да гледат в събота от 14:45 ч.

Съботната програма след това ще продължи с домакинството на лидера Челси срещу Норич Сити – срещата ще бъде излъчена директно в Интернет на адрес novasportplay.bg от 17:00 ч.

По същото време, но по Нова Спорт зрителите ще могат да проследят директно и гостуването на втория в класирането Евертън на Уигън Атлетик.

Лондонското дерби Уест Хям Юнайтед – Арсенал ще постави финал на първия ден от уикенда по Диема от 19:30 ч.

неделя, 7 октомври 2012:
Футболните акценти в неделя ще започнат със сблъсъка Саутхямптън – Фулъм от 15:30 ч., където Димитър Бербатов има реални шансове да вземе участие.

От 18:00 ч. е време за дербито на кръга между отборите на Нюкасъл Юнайтед и Манчестър Юнайтед, който Диема ще излъчи пряко.

* * * * * * *

Този уикенд настъпва и краят на сезона на Спийдуей Гран При.
Последното решително състезание за Голямата награда на Полша ще се проведе в събота от 20:00 ч. в Торун, а каква ще бъде окончателната развръзка в моторната надпревара за 2012 година, зрителите ще разберат от директното излъчване в Нова Спорт.



ИЗБРАНО