Сашка Васева демонстративно напусна студиото на ”Винаги в неделя”

17 септември 2012 | 16:05 Дачев
 В първото за новия телевизионен сезон издание на рубриката "Кафене "Виенско колело", част от "Винаги в неделя" по TV7, гостува фолк певицата Сашка Васева. 
След като пусна скандално видео в интернет в знак на протест срещу клеветите, които публикуват по нейн адрес жълтите вестници, на дупнишката Мадона й беше дадена възможност да обясни кои от слуховете, които циркулират в общественото пространство са верни и кои са откровени лъжи. 
 
Сашка Васева обаче се обиди на водещата Божана Филипова и колегата й Мартин, които искаха да излъчат анкета с мнението на хората за голия протест на чалга-дивата, и демонстративно напусна студиото. Така водещите не успяха да попитат Сашка за протеста й, участвала ли е в оргия с Екстрийм и Коце Ламята и би ли отказала покана за фотосесия в еротично списание. 
 
Николай Бареков разговаря с Владимир Ампов – Графа за хита на лятото и с актрисата Латинка Петрова по повод скандала с Георги Калоянчев по повод думите му за Георги Парцалев.
 
В предаването тръгна и рубриката "Наблюдател", в която поразяващата уста Стела Богомилова всяка седмица ще коментира гостите в "Кафене "Виенско колело" и ще им задава провокативни въпроси.
 
В рубриката „Неделни коменданти” с Вероника Чанева гост бе Васил Найденов.
 
* * * * * * *
 
Първото предаване за новия сезон на „Винаги в неделя“, което се излъчи на 16 септември от 15:30 ч., е безспорен лидер по рейтинг в София в часовия си диапазон - твърдят от TV7. Столичани са предпочели предаването, което предлага поглед към актуалните теми от седмицата и интересни новини, пред конкуренцията на другите три национални телевизии.
 
Предаването стартира с обновени студия, ексклузивни директни включвания и актуални гости. На живо от Бейрут разследващият журналист Диляна Гайтанджиева проведе интервю в което стана ясно, че Хизбула категорично се разграничава от атентата в Бургас. "Хизбула" не е автор на атентата в Бургас. Ние упражняваме насилие само срещу израелски военни цели", каза в телемост от ливанската столица Бейрут Масар Кандил - бивш ливански депутат и привърженик на партията.
В директна връзка от Истанбул кореспондентът на TV7 Нихал Йозерган представи границата между художествената интерпретация и историческите факти, които сериалът „Великолепният век” представя. Като продължение на темата репортерът Инна Пелева представи заснет в Турция филм, описващ живота и личността на Сюлейман Великолепни и показа харема и хамама в двореца Топ Капъ.
 
Рубриката "Вашият събеседник" тази седмица бе с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който коментира актуалните криминални и политически събития. 


ИЗБРАНО